Party pod maskama: Selected Croatia x Rave or Die organiziraju FUTURA vol.3, MASQUERADE 2024!

Bliži nam se vrijeme karnevala, a s njim i neizostavna zabava, ples i veselje. Selected Croatia s ekipom Rave or Die ponovo organizira party za pamćenje, ovaj put, u izdanju pod maskama! Rezervirajte subotu navečer, 10. veljače jer stiže 3. izdanje FUTURA partyja pod nazivom “MASQUERADE 2024”.

 

Nakon nevjerojatnog partyja s Markom Nastićem, ostajemo vjerni Operi, a ovaj put dolazimo s dva vruća imena iz susjedstva – Dejan Miličević i Runy! – poručuje ekipa organizatora.

 

Dejan Miličević, pionir techno scene u regiji, započeo je svoju DJ karijeru s 15 godina. Njegov put od tada bio je prepun uspona, svirajući na četiri kontinenta i nastupajući na događanjima kao što su Boiler Room, Tomorrowland, ADE, Awakenings, Sonar, Sonus i EXIT. Osim toga, njegova bogata produkcija obuhvaća više od 100 izdanja, uključujući četiri studijska albuma na renomiranim svjetskim labelima.

Runy, mlada snaga regionalne elektronske glazbene scene, postaje sve značajnije ime. Kroz projekt CMOK i istoimenu etiketu, vodi popularni klub Tunnel u Novom Sadu. S partnerom Brkom osmislio je b2b večeri All Night Wrong kojima su poharali Srbijom. Ovog puta, Runy dolazi po prvi put u Zadar, donoseći svoj jedinstveni glazbeni izričaj koji ističe glazbu kao intelektualno oružje modernog doba, potičući dublje emocije i razvoj uma.

U poticanju dubljih emocija svoj doprinos u Operi dat će i domaće snage – svima znani veteran zadarske scene Bartol Njari i mlada nada Roberto Brignani.

Ne propustite party pod maskama, osigurajte svoje karte na vrijeme. Dostupan je limitiran broj Early Bird ulaznica po nižoj cijeni koje možete nabaviti putem službene web stranice Selected Croatia. Za više informacija o događaju, pratite društvene mreže organizatora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...