Seksipilna Zadranka očarala novim spotom: Iris Kopsa skinula i zavezala muškarca za stolicu

Zadarska glazbena senzacija, Iris Kopsa, ponovno je zapalila glazbenu scenu svojom trećom pjesmom i provokativnim spotom pod nazivom “Slatka i fina”. No, ono što je dodatno šokiralo publiku nije samo glazbeni talent pjevačice, već i senzacionalni trenuci iz njezinog spota, gdje je muškarca doslovno skinula do gola i zavezala ga za stolicu.

Razgovarali smo s Iris o njezinom novom glazbenom projektu i provokativnom spotu.

“Objavila sam svoju treću pjesmu, ‘Slatka i fina’, i iznimno sam zadovoljna. Kako kažu, treća je sreća”, izjavila je pjevačica Iris Kopsa.

Spot je prožet seksepilom, a muškarca si doslovno skinula do gola. Je li tvoj muž ljubomoran na tvoj provokativni imidž?

“Moj muž nikada nije ljubomoran. Razumije granice između showbiza i privatnog života. Povjerenje nas održava sve ove godine”, odgovara Iris.

Što očekuješ od nove pjesme?

“Očekujem da će pjesma dobro proći jer cijeli tim je uložio mnogo truda i ljubavi”, optimistično je izjavila pjevačica.

Iris Kopsa otkriva i svoje buduće planove. “Nedavno sam kupila još tri pjesme i nastavljam sa glazbenom karijerom nikada spremnije i odlučnije. Možda me budete gledali i u glazbenom TV natjecanju, to mi je velika želja.”

Pitali smo je i o mogućnosti suradnje s bratom Mariom Tomasom.

“U budućnosti, zašto ne? Također, njegova zadnja pjesma ‘Crna carrera’ odlično je prošla kod publike, a to je na kraju dana najbitnije.”

Iris Kopsa, uz svoj glazbeni uspjeh, izgleda kao da priprema još mnogo iznenađenja za svoje obožavatelje na glazbenoj sceni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...