Taekwondo klub Plovanija Zadar ima puno planova za ovu godinu, pozivaju nove članove na upis

U Taekwondo klubu Plovanija Zadar zadovoljni su 2023. godinom u kojoj su s natjecanjima počeli u veljači te su prvi dio natjecanja završili u lipnju, nakon čega su napravili ljetnu pauzu i s natjecanjima ponovno krenuli u rujnu do prosinca.

– Ukupno smo nastupili na 13 natjecanja u cijeloj godini, od kojih su 3 bila Državna prvenstva i to u formama,kadetima i mlađim kadetima. Naši natjecatelji su izborili odlične rezultate, a u drugoj polovini od rujna pridružilo nam se i dosta novih natjecatelja koji su predanim radom i znanjem to i zaslužili. Ukupno smo osvojili 51 odličje, te su natjecatelji nerijetko bili i prvi u ukupnom poretku svih težinskih kategorija svog uzrasta. U klubu osim natjecanja pripremali smo se i za klupsko polaganje za više pojaseve te smo održali dva polaganja jedno u lipnju drugo u prosincu. Na polaganju su još jednom dokazali kako uz predan rad tehnika može doć do zavidnih razina te su svi koji su pristupili polaganju uspješno ga i prošli, rezimiraju iz Kluba.

Od rujna su otvorili i novu grupu za najmlađe vrtićance od 4-6 godina, koja iz mjeseca u mjesec raste.

– To je grupa koju smo kao klub pokrenuli prvi još 2019. godine u našem sportu, ali smo zbog covid mjera bili primorani zatvoriti je na neko vrijeme, ova godina se pokazala idealna za ponovno pokretanje iste. Kroz naš sport želimo dati priliku što većem broju djece da trenira i da upoznaje taekwondo kao vještinu koja je jako dobra kako za fizičko tako i za mentalno zdravlje. U taekwodnou postoji više disciplina za natjecanje: borbe, forme i za najmlađe kick, te sve te discipline nudimo i našim vježbačima kako bi svako za sebe pronašao nešto što mu najviše odgovara. Treninge i dalje održavamo na dvije lokacije i to na Bilom Brigu u OŠ Zadarski Otoci i u OŠ Bartula Kašića.  U ovoj godini imamo puno planova i ciljeva koje smo si zadali te se nadamo da ćemo ih i ispuniti. Našem klubu mogu se pridružiti svi zainteresirani, a upise ćemo otvoriti od 08.01.2024. godine. Za dodatne informacije možete nas kontaktirat na brojeve mobitela 0989289456 Antonio i 0916222688 Valentina, pozvali su.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...