Velika transformacija Jure Dundovića iz Zadra u showu “Život na vagi”

Iako nije dospio u finale, transformacija Jure Dundovića iz Zadra u showu “Život na vagi” uistinu je velika, što se moglo vidjeti i sinoć u finalnoj emisiji. Kako je rekao, on je prezadovoljan, a i njegova je žena zadovoljna. Otkrio je i kako se jedan dan odlučio na šetnju od Vira do Zadra.

Inače, Jure je u showu bio 13 tjedana, odnosno ciklusa, u kojima je iz korijena promijenio svoj život. Jure je u show došao s 144,8 kilograma, izgubio je 32,8 kilograma, što je 22,7% tjelesne mase, rekao je kako mu je bilo lijepo i da to nikada neće zaboraviti, a volio bi imati 80 kilograma. Njegovo sudjelovanje obilježile su i razmirice s pojedinim kandidatima, no u intervjuu za RTL.hr nakon izlaska kaže kako, bez obzira na to, smatra da svaki čovjek u showu ima svoje dobre strane. Govorio je o reakciji bližnjih te daljnjem putu nakon izolacije u Lipi i na Brijunima.

“Izolacija od svojih doma bila je najveći okidač tuge. U nekim trenucima imao sam osjećaj da bih razočarao tim. Često mi se dogodilo da bi ja bio taj koji je morao hvatati prednost koju su stekli crveni i onda kada bih uspio, bio bih sretan, a kada ne, imao bih osjećaj kao da sam razočarao svoj tim. Smatrao sam ih svojom zamjenskom obitelji i pogodilo bi me to kada ne bi mogao nešto napraviti za njih. Imali smo strašno puno izazova gdje sam završio u suzama jer nisam stigao i onda dođem do toga da, bez obzira što su oni ponosni na mene i kažu kako sam nešto vrhunski odradio, ali meni je bilo u glavi samo da sam izgubio”, rekao je Jure.

RTL.hr

Ispao je tik pred finale, no ne žali za rezultatom. Kaže, bitna je promjena paradigme i nada se da su svi koji su ostali su showu tamo iz pravih razloga.

“Žao mi je što se tiče toga da nisam ostao s ljudima koji su mi postali jako dragi, koje sam zavolio, da nisam s njima ostao do kraja. Bez obzira bi li ušao u finale ili ne, ne bi mi to toliko značilo, ali da sam htio ostati s Dajanom i Martinom do samoga kraja, htio sam. Žao mi je što sam ispao nakon 13. tjedna, da nisam to uspio dovršiti do kraja, ali mislim da sam napravio svoj maksimum, dao sam apsolutno sve i ponosam sam što sam došao do tuda. Kada sam tatu nazvao i rekao da sam ispao, rekao mi je da je ponosan i da je mislio da ću ispasti tamo negdje peti ili šesti tjedan. Da ću ses nekime tamo posvađati, da ću imati problema, ali kaže – vidim da si dobro napravio”, rekao je.

Izvan showa je manje od 48 sati, a suprugu, posinka i sebe počastio je pizzom. Za RTL.hr je ispričao i koji mu je daljnji plan što se tiče prehrane i treninga.

“U kontaktu sam s nutricionisticom, rekla mi je da šokiram organizam s nečim nezdravim i kaloričnim. Sinoć sam sa ženom i posinkom naručio pizzu. Ja sam jeo nju, a ona je jela mene. Uopće mi nije bio gušt jesti. Pojeo sam tri komada i bilo mi je previše, nisam mogao živjeti i imao sam odmah u šetnju. Prošetao sam sedam kilometara. Treninzi kreću od sutra, dva treninga dnevno od finala. Jedno je trčanje, a drugo trening snage kod moga prijatelja. Kasnije jedan trening dnevno, pet dana u tjednu, držati se prehrane, sebi dozvoljavati u rijetkim prilikama pojesti kolač, dva, pršuta, sira, francuske salate…”, rekao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...