Jure iz Zadra u ‘Životu na vagi’; Jako bi želio dobiti dijete, ali zbog kilograma ima problem sa začećem

Snimanje sedme sezone showa RTL-ovog ‘Život na vagi’ u punom je jeku, a gledatelji će početak sezone dočekati već ove jeseni. Kandidati ukupno imaju 2251 kilogram, među njima je Jure iz Zadra.

Tipičan Dalmatinac – zabavan, glasan i emocionalan, a njegovi problemi s viškom kilograma počeli su nakon njegova najsretnijeg dana u životu jer bez zadrške kaže kako je zbog svoje supruge shvatio što točno želi i kakav čovjek želi biti.

„Nakon što sam se oženio postao sam ljeniji, a i pekarnica je samo minutu udaljena“, u zafrkanciji kaže i nastavlja u istom tonu: „Volio bih biti mršav, viši i da imam manji nos.“

Šalu na stranu, Jure se prijavio u ‘Život na vagi’ zato što ga zabrinjava njegovo zdravlje i jako bi želio bi imati još jedno dijete sa svojom suprugom, ali imaju problema s začećem.

„Moja je obitelj dobra, svi smo glasni i tvrdoglavi. Imamo mana, ali nije nam problem to i priznati. Želim dobiti svoje dijete, ići na bungee jumping i trčati humanitarni maraton“, nabraja Jure koji bi, naravno, volio stati u odijelo koje nije rađeno po mjeri, a kao i većina muškaraca, želio bi se rekreativno baviti sportom sa svojim društvom onoliko koliko bi htio, a ne uvijek – koliko može izdržati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...