VIDEO Kantautorica Tea Vidaić objavila novu pjesmu duhovne glazbe “Sfumato Djeteta Isusa”

Ovih dana iz studija je izašla nova duhovna pjesma i videospot pod nazivom Sfumato Djeteta Isusa kantautorice Tee Vidaić. Pjesma je priča o tajni božanskog rođenja i navještenja. Inspirirana je Evanđeljem po Luki (1:26-2:25). Pjesmom se prenosi poruka mira, nade i ljubavi, ali i vjere u Tajne Neba što potvrđuju i stihovi pjesme:

„Olovkom Božjeg prsta,

Ti Dijete Isuse,

ispisalo si slovima Neba

na pergameni zvijezda

tajnu božanskog rođenja.”

Posebno zanimljiv je i naziv ove pjesme. Naime, naziv za pjesmu je došao od riječi sfumato, a riječ je o posebnoj slikarskoj tehnici koja je bila popularna u renesansi. Čime je kantautorica Tea htjela staviti poseban naglasak na ljepotu Božje slike i objave u tajni navještenja.

Tekst i glazbu za pjesmu potpisuje kantautorica Tea Vidaić, dok aranžman i produkciju potpisuje poznati hrvatski samostalni glazbeni umjetnik, kantautor, producent i glazbenik Antonio Tkalec. Aranžman, mix i produkcija pjesme je snimljena i napravljena u Sky Road Music studiju u Varaždinu. Glavni vokal je snimljen u Studiju Music4Life u Zadru kod profesora Tomislava Pehara. Poseban svečani pečat ovoj pjesmi daje i klasični orkestar (gudači). Urednica izdanja je Agneza Levanić.

Slušajući ovu pjesmu nadamo se da će svatko od slušatelja uspjeti pronaći svoju duhovnu poruku i priču, stoga poslušajte pjesmu Sfumato Djeteta Isusa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...