VJERUJE U HRVATSKO ZLATO Goran Jovančević: “Obrana je ključ večeras protiv Crne Gore!”

Hrvatska vaterpolska reprezentacija od 20.15 sati na plivalištu Gruž u Dubrovniku, igra protiv Crne Gore susret 3. kola na Europskom prvenstvu.
Utakmicu protiv reprezentacije koja nas je izbacila sa posljednjeg Svjetskog prvenstva, najavio je trener VK Zadar 1952 Goran Jovančević:

– Crnu Goru moramo pobijediti, mislim da imamo kvalitetu i znanje, tu je i domaće plivalište i odlična atmosfera – praktički s današnjom pobjedom otvaramo vrata polufinala. Crna Gora je odlična reprezentacija s nekoliko vrhunskih igrača i bilo tko da igra protiv njih – ne može sa sigurnošću reći da će pobijediti. Moram istaknuti našu obranu, koja je u susretima protiv Španjolske i Francuske bila na vrhunskoj razini. Upravo je obrana ključ večerašnje pobjede. Od ostalih reprezentacija izdvojio bih Italiju, Srbiju, Grčku, Mađarsku i Crnu Goru koje će se, uz Hrvatsku, boriti za medalje, o veličanstvenoj atmosferi na plivalištu Gruž, Jovančević kaže:

– Puno me ljudi zvalo kako bih pomogao osigurati ulaznice, to sve govori. Fenomenalno ozračje. Vjerujem da s pozitivnim ozračjem i krcatim gledalištem u Dubrovniku, poslije i u Zagrebu, Hrvatska može i do zlatne medalje! Otići ću pogledati jednu ili dvije utakmice u Zagreb, vjerojatno u srijedu i četvrtak, o izborniku Jovančević ima samo riječi hvale:

–  Ivica Tucak i njegovo poznavanju vaterpola, o tome je suvišno govoriti. Radi se o izborniku koji je osvojio, ni sam ne znam koliko medalja na prvenstvima – na kojima je nastupao, zaključio je Goran Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...