Volontiraj na cjelogodišnjem koncertnom programu Urbofon Live!

Cjelogodišnji koncertni program Urbofon Live ulazi u drugu godinu provedbe i tijekom 2024. godine planirano je održati devet koncerta u Zadru.

Urbofon Live je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu.

Ima za cilj razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu nezavisne glazbene scene u Hrvatskoj i razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje.

Ako želiš sudjelovati u razvoju i provedbi cjelogodišnjeg koncertnog programa i pri tome razvijati kompetencije iz područja kulturnih i kreativnih industrija te steći nova poznanstva, umrežiti se sa glazbenicima, producentima, tehničarima i glavnim akterima koji su uključeni u proces produkcije glazbenog događaja prijavi se za jednu od volonterskih pozicija.

Udruga Prizma traži volontere_ke za dugoročni oblik volontiranja u sljedećim područjima:

Koncertna fotografija

Koncertna organizacija

Glazbeno novinarstvo

Glazbena produkcija

Zainteresirani trebaju ispuniniti prijavnicu na: https://forms.gle/8S2tVPcd2i9AzCZUA

Prijave su otvorene do 15. siječnja 2024. godine.

S volonterom_kom će biti potpisan Ugovor o volontiranju, te po završetku volontiranja će biti dodijeljena Potvrda o volontiranju i/ili Volonterska knjižica te Potvrda o stečenim kompetencijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...