Embassy 516 izvrsnom svirkom bacio zadarsku publiku u audio vizualni trans

Nošena pozitivnom energijom i izvrsnim zvukom alternativnog rock benda Embassy 516, zadarska publika je u petak s oduševljenjem pratila još jedan koncert u dvorani Centra za kreativne industrije.

Svoj prvi nastup pred zadarskom publikom Dubrovčani su odradili u formi trija, no iskusni Žarko Dragojević, Tomislav Kličan i Ivica Glunčić dali su sve od sebe i energičnom svirkom predstavili presjek pjesama sa svoja tri albuma, Surveillance of the Environment, Correlation i Trans. Fuzijom post-rocka, stoner rocka i shooegazea stvorili su atmosferu koja će se dugo pamtiti

Embassy 516 osvojio je srca prisutnih snažnim i melodičnim rifovima pjesama Ergo Propter Hoc, Libertas, Nora, The, Darkslide i Aftermath, stvarajući istovremeno melodičnu, energičnu i introspektivnu atmosferu. Gitare su zvučale moćno, ritam sekcija je bila čvrsta i precizna, a vokali su uspješno prenosili emotivnu dubinu tekstova.

Na kraju koncerta, uz ovacije i oduševljenje publike Embassy 516 se pozdravio i pozvao ljubitelje dobre glazbe da dođu drugi dan u Gradsku knjižnicu Zadar gdje je bilo druženje s glazbenicima i predstavljanje knjige te da pogledaju izložba ilustratora Yellow Yurija.

Urbofon Live program je još jednom potvrdio svoj status kao nezaobilazno odredište za ljubitelje kvalitetne glazbe u Zadru i šire.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...