FOTO Natali Dizdar očarala publiku na romantičnim koncertima povodom Dana zaljubljenih u Zagrebu i Rijeci

Diva Natali Dizdar krajem prošle godine objavila je album “Blues po kišnim plažama”, njezin singl “Krug” je mjesecima vladao eterom, prošli tjedan osvojila je dvije nominacije za prestižnu nagradu Porin, u kategorijama Najbolje ženske vokalne izvedbe i Najboljeg pop albuma, osvojila je i nagradu na Najbolju pop izvođačicu na dodjeli nagrade Rock&Off, a protekla dva dana oduševljavala je publiku u Zagrebu i Rijeci.

Publika u prepunom zagrebačkom klubu Peti kupe i Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku uživala je u romatičnoj magiji kakvu može stvoriti samo Natali. Okupljeni su se nježno gibali u ritmu neodoljive “Dan po dan”, “Znam da me voliš”, “Toliko toga”, “Iluzionist”, “Stop”, “Trik”…

Natali je publiku počastila  i pjesmama “Ocean” i “Zadnji dan ljeta” koje su obilježile proteklih nekoliko godina Nataline karijere, a na repertoaru su se našle i Arsenova “Zamijenit ću te gorim”, Rundekova “Mjesecu je dosadno” i Šaranov “Grijeh”. Oduševljenje je izazvao i aktualni singl “Krug”, a publiku je digla na noge i rasplesala svojim hitom i prvom pjesmom “Ne daj”, tijekom koje je publika tradicionalno odradila vokalni dio i nagradila ju ovacijama.

“Srce mi je kao kuća! Hvala svima na dolasku, bili ste predivni!”, izjavila je Natali.

Pred Natali je godina puna uzbuđenja te ju očekuju brojni koncerti, dodjela nagrade Porin, ali i nastup na Zagrebačkom festivalu 19. travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...