FOTO Novi beauty studio u Zadru “Next Level” san je svake žene koja drži do sebe

Na drugom katu City Gallerie, kod kružnih stepenica, na adresi Polačišće 2 otvoren je novu beauty studio pod nazivom Next Level koji će definitivno postati vaš izbor za održavanje vaše ljepote i zdravlja.

Vrlo moderno uređen, ovaj studio nudi visokokvalitetne tretmane koje ćete zasigurno poželjeti ponoviti jer iznimno profesionalno osoblje doprinijet će vašem zadovoljstvu nakon što se opustite i dođete na jedan od tretmana koje studio nudi.

A kakve se sve usluge i tretmani mogu dobiti u ovom novootvorenom studiju, rekla nam je vlasnica Snježana Lončar.

– Dakle, može se dobiti profesionalno šminkanje po najnovijim trendovima u manualnoj i tehnici airbrush, kao i trajna šminka obrva, očiju i usana. Nadalje, tu je microneedling njega za lice za problematičnu kožu i antiaging, lash lift, kao i laserska epilacija, odnosno trajno odstranjivanje dlaka na tijelu, rekla nam je.

No, Next Level studio ima nešto i što drugi nemaju, otkriva nam Snježana:

– To su najnoviji trendovi i tehnike trajne šminke kao npr. aquarelle lips za najprirodniji izgled trajne šminke usana i šminkanje airbrush tehnikom za visok nivo korektora i savršen prirodni učinak dugotrajne šminke iz pištolja za prskanje.

Inače, ova 40-godišnjakinja nedavno se vratila iz Njemačke gdje je živjela 27 godina, a ovim poslom počela se baviti početkom 2020. godine, taman pred pandemiju koja joj je donijela ipak nešto i pozitivno, a to je da je imala vremena za vježbanje i učenje te unapređivanje i pritom je završila svu potrebnu edukaciju za spomenute tehnike. U konačnici,  s radom je započela 2021. i to u svom studiju, a onda se s obitelji odlučila preseliti u Zadar i započeti život u ovom prekrasnom gradu pa tako i otvoriti ovaj beauty studio, što joj je, kaže nam Snježana, bio najveći san.

– Trudit ću se ustrajati i napredovati u svom poslu i raditi najbolje moguće kako bi ovaj projekt uspio, kao i posvetiti se na najbolji mogući način svakom klijentu, rekla nam je.

Obzirom da vrlo ažurno prati beauty trendove, koji se u svijetu ljepote neprekidno mijenjaju, Snježana naglašava kako je trenutno poseban trend što prirodniji izgled šminke, bez obzira radi li se o trajnoj ili jednokratnoj.

– Znači, naglasiti prirodnu ljepotu i izbjegavati pretjerivanje s tamnim bojama s fokusom na suptilnu eleganciju i naglaskom na laganu šminku nježnih, svijetlih boja za svjež i prirodan izgled kože, zlatni naglasci na jagodicama, usnama i očima te naglašavanje prirodnog oblika usana. Dakle, svjež i moderan izgled za sve prilike naglašavajući individualnu ljepotu svake osobe.

Nedvojbeno je primjetan veći interes kod žena i djevojaka za njegu lica i tijela nego li je to bilo kod, primjerice, nekih starijih generacija.

– Tome je zasigurno pridonio internet, društvene mreže i ostali mediji kojima je danas lako pratiti trendove ljepote pa i današnje tehnike i mogućnosti tretmana koji prije nisu postojali ili nisu bili dostupni za svakoga kao što su danas. Mislim da nam osobni izgled nikada nije bio važniji nego danas, odnosno posljednjih godina.

Zbog svega toga iznimno je važno da jedan kvalitetan beauty studio prati trendove kad su u pitanju tretmani tijela i lica.

– Smatram da je to jako važno, pogotovo za tretmane koji isti nude. Tehnike i uređaji napreduju konstantno i jako je važno također neprekidno raditi na sebi i educirati se kako bi se moglo ustrajati u svojoj djelatnosti. Rad u salonu ljepote nije samo posao nego poziv. Da bi postao, a i ostao stručnjak u njemu, neophodno je neprestano napredovati, a tu se podrazumijeva i praćenje trendova jer svijet ljepote se neprestano mijenja, naglasila je Snježana.

Iako je tek veljača, a ljeto nam još nije na vidiku, valja početi s pripremama kako bi ulazak u kupaći kostim bio što bezbolniji. Za sve to, tu je od sad i studio Next Level. Zbog toga Snježana preporučuje ostaviti mjesta za sve tretmane koji se nude, odnosno ovisno od toga što je nekoj osobi važno.

– Trajnu šminka za uvijek vidljiv i uredan izgled npr. obrva, pa i trajnu epilaciju nepoželjnih dlačica bih preporučila za ljeto, Snježanina je preporuka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...