FOTO Pogledajte kako izgleda novouređeno sportsko igralište u Polači

Radovi na uređenju sportskog igrališta u Polači su u cijelosti završeni, a uz samu rekonstrukciju i opremanje igrališta pristupilo se i dodatnim aktivnostima koje su se odnosile na zamjenu postojeće rasvjete sa led reflektorima na multifunkcionalnom sportskom igralištu, javljaju iz Općine.

– Ovim putem još jednom zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta na sufinanciranju navedenog projekta, koje je našoj djeci korisnicima igrališta tijekom boravka u školi i nakon škole, kao i svim ostalim koji koriste igralište omogućilo sigurnije, kvalitetnije, opuštenije bavljenje sportskim aktivnostima, poručuju iz Općine Polača.

Nakon sklopljenog i potpisanog Ugovora između Ministarstva turizma i sporta i Općine Polača o sufinanciranju projekta „Rekonstrukcija i opremanje multifunkcionalnog sportskog igrališta“ od dana 25.rujna 2023.godine u iznosu od 94.587,70 eura, te odabira najpovoljnijeg ponuditelja po provedenom otvorenom postupku javne nabave putem oglasnika javne nabave Općina Polača je sklopila Ugovor o građenju, Ev.broj JN-MV-61/23 od 10. studenog 2023.godine sa najpovoljnijim izvođačem radova GT sportske podloge d.o.o. Viškovo u iznosu od 102.799,75 eura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...