HIT KOMEDIJA “UDAVAČE” rasprodana u rekordnom roku, imamo ulaznice za vas!

Urnebesno duhovita predstava o modernim vjenčanjima i bračnim peripetijama ‘Udavače’ koja konstantno puni dvorane diljem Lijepe naše, dosad je nasmijala više od 25.000 tisuća ljubitelja ‘punokrvnih’ komedija i dasaka koje život znače. Tako zbog velikog interesa publike po drugi put stiže i u naš grad, gdje će ovoga petka 2. veljače s početkom u 20 sati gostovati u HNK Zadar. Iako su karte za ovu hvaljenu predstavu planule i ovaj put, čitatelje našeg portala častimo hit komedijom ‘Udavače’ s dvije ulaznice.   Na našem FACEBOOKU ispod ovog članka, komentirajte koga vodite i podijelite objavu. Sretno!

‘Udavače’ je s(p)retno napisao jedan od najboljih hrvatskih komediografa Matko Elezović, režirao iskusan Mario Kovač, a producirao vrlo uspješan zagrebački Hit teatar pod umjetničkim vodstvom Matee Elezović-Brdar. Humorom ‘nabijena’ predstava donosi široku lepezu intrigantnih likova koji su se neočekivano zatekli u raznoraznim svadbenim običajima i situacijama prije izgovaranja onog ‘sudbonosnog da’, a u eksplozivnom ritmu glumačke igre i dramatičnim preokretima koji posebno zabavljaju publiku, utjelovio ih je sjajan glumački trio – Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš.

Zbog velikog interesa za predstavom Udavače, zadarsku publiku očekuje još jedna izvedba 23. svibnja, a također hit komedija ‘Julijin balkon’ u HNK Zadar će gostovati u sezoni 2024./2025.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...