ISKREN ODGOVOR Arsen Travica: “Jusup je htio zaštititi Božića, Stipčevića je postavio gradonačelnik!”

Član Nadzornog odbora KK Zadar – Arsen Travica, osvrnuo se na press konferenciju nakon finala Kupa Krešimir Ćosić u Splitu, na kojoj je jedan novinar postavio pitanje Luki Božiću vezano za hrvatsku reprezentaciju.

Svi znamo kako tema press konferencije nije bila košarkaška reprezentacija Hrvatske – već momci Danijel Jusupa, koji su na Gripama uz podršku vatrenih zadarskih navijača – osvojili deveti po redu Kup Krešimir Ćosić.

– Ne bih rekao da je nastup Danijela Jusupa bio problematičan ili skandalozan. Možda je htio zaštititi Luku Božića. U jednu ruku je u pravu jer smo osvojili Kup – i pitanja moraju biti u tom smislu usmjerena. Inače, meni je jako stalo da igrači Zadra igraju za Hrvatsku – bila bi stvarno šteta da Luka ne bude u reprezentaciji. Ako se ipak dogodi da ne dođe na okupljanje – onda ima nekakav opravdani razlog, Travica je nastavio:

Poznato je kakav je bio odnos između Hrvatskog košarkaškog saveza i KK Zadar – mislim da to treba promijeniti kako bi se sve rasplelo u pozitivnom smjeru. Dodao bih, kako se nadam da će Jusup dobiti priliku postati izbornik. On to zaslužuje. Međutim, ako Josip Sesar dobro odradi sljedeće utakmice – u tom slučaju, Jusup neće dobiti priliku, o tomu ima li razmiricama između sportskog “sjevera” i “juga” govori:

– To uvijek postoji. Imamo primjer u nogometu. Ali to moramo nekako prebroditi, nastavio je o upražnjenom mjestu direktora KK Zadar:

KK Zadar još nema direktora, radi se na tome – ali to predugo traje. Traži se kandidat, o zatvorenosti predsjednika NO Roka Stipčevića prema medijima, Travica poručuje

Stipčević bi se trebao oglasiti medijima. Ono što sam vidio u medijima – mogu protumačiti da je Roka Stipčevića u Nadzorni odbor postavio gradonačelnik, za kraj je poručio:

– Pravi put jest taj – da KK Zadar postane momčad koju svi žele gledati te da ljudi dolaze na utakmice. Košarka mora imati prednost u gradu Zadru – a ne koncerti nekakvih narodnjaka, zaključio je Arsen Travica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...