TOTALNI FIJASKO Raspala se radna skupina Centra za mlade, troje članova podnijelo ostavke!

Danas za 11 trebao je  biti održan sastanak radne skupine Centra za mlade kojega je sazvao predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić. Međutim, saznajemo da je čak troje članova skupine podnijelo ostavke, Morana  Rogić Vilhar iz udruge Cinaz,  Iva Župan iz udruge Svjetlo te Vinko Radovčić iz  udruge Drama plus.

Nakon ove informacije za komentar smo nazvali  Marka Vučetića koji, pak, kaže kako će sastanak ipak biti održan. Iako nije  jasno s kime će Vučetić održati saastanak radne skupine, on nam potvrđuje kako je primio ostavke troje članova:

– Ostavka Ive Župan  opravdana je s obzirom da  je riječ o bolesti i da ona  uistinu nije u mogućnosti sudjelovati u aktivnostima radne skupine dok ne sanira zdravstveno stanje. Druga ostavka, ona Morane Rogić Vihar  iz udruge Cinaz, došla je jučer, a u njoj navodi kako je  zauzeta, ali i da nije zadovoljna time što radna skupina nije prihvatila uvrštavanje u statut djelatnosti koje je na predložila. To je neobična argumentacija jer radna skupina o statutu još nije ni raspravljala. I treća je ostavka Vinka Radovčića koja mi je došla prije nekih pola sata, a Radovčić ističe kako ostavku podnosi jer u ožujku i travnju ima dosta aktivnsoti, pojašnjava Vučetić.

Ovo je vrlo loš razvoj situacije za  Centar za mlade, pa ostaje vidjeti što će uopće biti s daljnjim aktivnostima radne skupine koja je trebala donijeti statut Centra  kako  bi se konačno mogla osnovati javna skupina koja bi njime upravljala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...