Zadarski HDZ: “Hoće li predsjednik GO SDP-a tražiti i od svojih partnera iz “lijevih” vlasti u ovim gradovima da uklanjaju murale Bad Blue Boysa, Torcide, Armade…”

Nastavlja se rat priopćenjima među zadarskim strankama. Jučer je zadarski HDZ objavio još jedno na svojoj Facebook stranici.

“ZAŠTO ZADAR NEMA PRORAČUN?

Tko radi od Zadra grad slučaj? Tko raspiruje, a tko smiruje, tko skuplja bodove, a tko vodi odgovornu politiku… i je li jedina žrtva ovih sukoba – razvoj Zadra?

Mogu li nam Danijel Radeta, Sabina Glasovac i Peđa Grbin kao SDP-ove vedete koje prozivaju gradonačelnika Dukića, ministra Erlića i zadarski HDZ, dati odgovor na ovo jednostavno pitanje:

ZAŠTO DRŽE BLOKIRAN GRADSKI PRORAČUN?

Zašto Rijeka (SDP), Split (Centar), Zagreb (Možemo) i svi ostali gradovi imaju proračun i mogu se nesmetano razvijati, u godini kada imamo prilike ulagati povijesno najviše sredstava u razvoj našega grada!?

A kao što vidimo iz priloženih fotografija, isti ti gradovi se ne bave moralnom higijenom i ‘istrebljivanjem’ bijelih polja sa zidova…

Hoće li predsjednik GO SDP-a tražiti i od svojih partnera iz “lijevih” vlasti u ovim gradovima da uklanjaju murale Bad Blue Boysa, Torcide, Armade… braniteljskih udruga… ili nekih drugih autora?

Je li to stvarno najvažnija tema za razvoj Zadra?”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...