Zbog požara priveden 29-godišnjak, riječ je o istoj osobi koja je nedavno zalila kantom nepoznate tekućine Daniela Radetu

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje u svezi izbijanja požara u Ugljanskoj ulici u Zadru, koji je namjerno izazvan u ranojutarnjim satima 21. veljače 2024. godine.

– Naime, provedenim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je kako je požar izbio uslijed djelovanja toplinske energije otvorenog plamena ili dijelova gorive tvari na kontejnerima za otpad u Ugljanskoj ulici koji su u potpunosti izgorjeli, dok je požarom zahvaćena drvarnica te dijelovi fasade zgrade, vanjska jedinica klima uređaja, telefonski kabel i prozori na zgradi u Molatskoj ulici. U požaru je na štetu pravnih osoba te stanara zgrade nastala zasad neutvrđena materijalna šteta. Sumnja se kako je požar izazvao 29-godišnjak, koji je jučer uhićen te priveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela Dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, izvijestila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 29-godišnjak je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Kako se doznaje, riječ je o istoj osobi koja je nedavno privedena u policiju jer je kantom nepoznate tekućine zalio predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zadar, Daniela Radetu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...