CITY GALLERIJA i PLESNA UDRUGA GESTA Uskrsni plesni kolaž s pregršt sjajnih plesnih kreacija i dobrih vibracija…

Bilo je- prekrasno, predivno, preljepo  i – rasplesano, s puno, puno, pregršt, sjajnih plesnih kreacija i dobrih vibracija…

Na Veliki četvrtak, 28. ožujka, u proslavi nadolazećeg blagdana Uskrsa, deseci roditelja, braca, seka, dida, baka, vršnjakinja i vršnjaka, uživalo je uistinu uz veselo društvo malih plesačica i plesača iz Plesne udruge Gesta.

Gesta,  plesni ansambl koji uspješno djeluje već 22 godine u Zadru pod autorskim vodstvom Nene Jurišić, svojim programom promovira plesnu umjetnost i okuplja djecu i roditelje, darujući nam svoje umijeće u posebnim prilikama kakvu smo ovacijama popratili u četvrtak. Plesna udruga njeguje poseban plesni izričaj koji je prepoznatljiv svima koji prate njihov rad, a udruga je dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Kroz plesni kolaž u uskršnjem tjednu, izveli su nam ulomke iz svoje posljednje dramsko plesne produkcije, a program je bio zabavan za svu djecu i odrasle ljubitelje plesne umjetnosti u srcu grada uz veselu plesnu priču u City Galleriji Zadar.(PL)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...