NOVI DIREKTOR KK ZADAR Edi Nadarević: “Prva stvar na kojoj ću raditi su sponzori, neću dozvoliti da mi se politika petlja u posao!”

Edi Nadarević, novi direktor KK Zadar, u razgovoru za Antenu Zadar, još uzbuđen – otkrio je na čemu će prvo raditi, te hoće li dozvoliti da mu se politika petlja u posao.

Ovo je čisto sportska priča i nema veze s politikom. Uzbuđen sam i sretan – ovo je odgovoran posao. Svi trebamo stvoriti dobru priču, trebamo gledati stvari u istom smjeru. Jedina politika jest – KK Zadar, da se senzibiliziramo i gledamo sve za boljitak Kluba. To je jedina moja intencija – samo me to zanima, pitali smo Nadarevića i kako privući nove sponzore u Klub:

– Prva stvar na kojoj ću raditi su sponzori. Moram pogledati financijsko stanje u klubu, tijek novca, eventualno revidirati neke troškove, napraviti analitiku podataka, analizu tržišta i tražiti sponzore, trgovačke poslovne subjekte! Imam volje pronalaziti sponzore, moj posao nema radnog vremena, radi se od 0 do 24, nastavio je dalje:

– Još sam djelatnik carine, imam otkazni rok otprilike mjesec dana. Sigurno će doći svjetlija budućnost za KK Zadar – iako je to teško u ovom gradu jer bi se svi trebali solidarizirati i gledati u istom smjeru – bez nekih negativnih tekstova i stvaranja loše slike o Klubu. Nije to sad lako, mogu biti i mađioničar ili Sveti Otac, ako ne doneseš neke pare, mene će prozivati. Ljude na utakmice ćemo privući samo s jakim utakmicama i sponzorima, riječ – dvije i o politici:

– Neću dozvoliti da mi se politika petlja u posao, ali ne znam još kompletnu situaciju u Klubu da bih mogao adekvatno odgovoriti na ovo pitanje. Kad bi neke stvari u KK Zadru krenule na bolje, onda bi se i politika manje miješala – uplitala bi se sve manje. Ipak je Grad Zadar većinski vlasnik – i njima je u interesu da ih se ne proziva u tom kontekstu, kazao nam je Edi Nadarević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...