EVO TKO NASTUPA Još samo dva dana do Porina!

Još nas 2 dana dijele od dodjele najvažnijih glazbenih nagrada u RH!

Ovu subotu, 23. ožujka održava se 31. po redu dodjela nagrada Porin, a neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene pojavit će se u zagrebačkom event centru HoB s nadom u osvajanje najpoželjnije statue. Rijetka je to prilika u kojoj gledatelje očekuju svečana dvorana, crveni tepih, sjajni led ekrani, velika pozornica, spektakularna rasvjeta i velika imena hrvatske glazbe na jednom mjestu.

Pripema produkcije za glazbenu nagradu Porin traje već nekoliko dana, od danas počinju i generalne probe, a poznata su nam i imena glazbenika koji će nastupiti na 31. po redu dodjeli Porina: Berislav Šipuš, Boris Štok, Detour, Filip Rudan, Gina, IDEM, Let 3, Lu Dedić, Marko Tolja, Matija Cvek & The Funkensteins, Matija Dedić, Mia Dimšić, Natali Dizdar, Parni Valjak, Pava, Prljavo Kazalište, Psihomodo Pop, Tamara Obrovac i Zorica Kondža.

Osim spomenutih izvođača, crvenim tepihom i pozornicom će na ovogodišnjoj dodjeli prošetati još poznatih imena u ulozi gostiju i prezentera. Imena nagrađenih i tko kući nosi najviše statua saznat ćemo ovu subotu u prijenosu uživo na Prvom programu HTV-a i Drugom programu HR-a od 20:15 sati. Kroz prijenos će nas ove godine voditi Jelena Glišić i Ivan Vukušić! Redateljica dodjele je Saša Broz, a redatelj prijenosa Ivan Miladinov.

„Očekuju nas vrhunske izvedbe u pratnji orkestra pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, glazbeni producent je Ivan Popeskić, zatim brojna poznata imena koja će nastupiti i biti zadužena za proglašavanje dobitnika i uručivanje statue i najvažnije – uzbuđenje i iščekivanje u čije ruke idu statue Porina ove godine“, naglašava Izvršni direktor Porina, Davor Drezga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...