GRADSKO VIJEĆE Burčul Dukiću: Imate vi krimena. Dukić: Dojadilo mi je to slušati

Na prigovore oporbenih vijećnika odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić, pojašnjavajući koji sve projekti stoje zbog neizglasavanja proračuna, od obnove rampe na Veslačkom domu, malonogometnog terena Diklo te  niza sportskih igrališta i  brojnih drugih projekata.

No, za govornicu je tada, vidno iznerviran, izašao nezavisni  vijećnik Damir Burčul, poručujući  gradonačelniku:

– Ja  više ovo neću slušati  u ovoj  vijećnici!  Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnici HDZ-a su se povukli i glasovali za nezakoniti proračun i sada on nama drži predavanje.  Još bih jednu stvar rekao,  dosta mi je hvale samoga sebe jer imate vi krimena ohoho  što ja ovdje neću nabrajati. Došli ste u vijećnicu i izgasali nezakonit  proračun i to neka javnost zna da ste vi izglasali nezakonit proračun, gradonačelniče Branko Dukić.

Na Burčulovo izlaganje opet se za riječ javio Dukić, poručujući mu:

–  Dado , problem je što je je sve ispravljeno i sve imate zakonski. Do Nove godine bile su vam predložene sve ispravke da zakonito podržite proračun, a Dado meni je dojadilo slušati to, pa slobodno vi nabrojite što mislite da je moj krimen, ja ću vam na to odgovoriti, uzvratio mu je Dukić, napominjući mu još: “Niste za odgovornost koju treba ovdje imati”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...