Ivan Nekić iz BK Ares u sastavu Hrvatske boksačke reprezentacije na Svjetskom kupu u Budvi

Poslije održanog Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe seniore/ke u Kutini, određena je hrvatska selekcija za tradicionalni 33. Svjetski kup za mlađe seniore i ml. seniorke u Budvi, Adriatic Pearl.

Na vjerojatno najjačem svjetskom turniru za mlađe seniore i ml. seniorke ‘Jadranskom biseru’ u Crnoj Gori očekuje se sudjelovanje odličnih boksačica i boksača (rođeni 2006. i 2007. godine) iz tridesetak zemalja svijeta. Organizator je Boksački savez Crne Gore, a natjecanje će se održati u najluksuznijem hotelu u Crnoj Gori, Splendidu Budva s pet zvjezdica.

Velikom broju europskih mlađih seniora i ml. seniorki, kao i većini naših predstavnika, to će biti glavni test za skorašnje Europsko prvenstvo u Poreču od 2. do 15. travnja 2024. godine.

Naša selekcija za Budvu kreće u ponedjeljak, 4. ožujka 2024. kada je predviđen tehnički sastanak i ždrijeb, a natjecanja na ‘Jadranskom biseru’ održavat će se od 5. do 10. ožujka 2024. godine.

Hrvatsku će u Budvi predstavljati mlađi seniori:

1. 57kg  KARLO KUHAR (David Koprivnica)

2.60kg PINO DOMITRAN (Leona Zagreb)

3.63.5kg MATEJ MARTON (Leona Zagreb)

4.67kg DAVID GOLUBOVIĆ (Pula)

5.75 kg IVAN NEKIĆ (Ares Zadar)

6.71 kg IVO VITO MILAKOVIĆ (Torcida Split)

7.80 kg JOSIP GRGIĆ (Sesvete)

8.86 kg JOSIP TOKIĆ (Torcida Split)

9.92+kg VIKTOR SEJDIĆ (Kralj Tomislav ZG)

Hrvatsku selekciju na ‘Biseru Jadrana’ u Budvi vodit će izbornik U-22 DANIJEL VEKIĆ iz Leone Zagreb i trener DRAŽEN BURIĆ iz Torcide Split.

Ivan je kroz protekli vikend odradio odlične sparinge u boksačkom klubu Torcida u Splitu.

Ivan je ulazna godina u uzrastu mlađih seniora te je samim tim ovo veliko iskustvo za našeg boksača koji će imati priliku odraditi mečeve i sparinge s najboljim boksačima na svijetu.

Treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo zadovoljni su načinom na koji se razvija njihov pulen.

Sretno svim našim reprezentativcima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...