KK ZADAR I ŠC VIŠNJIK Tomislav Zubčić: “Odnos Višnjika, KK Zadar i Grada Zadra je složeniji!”

Vršitelj dužnosti direktora ŠC Višnjik – Tomislav Zubčić potvrdio nam je kako će četvrta po redu “Nagrada grada Zadra 2024.” biti održana u svibnju. Riječ je o automobilističkom spektaklu koji se tradicionalno održava na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik.

Prema procjenama, više od deset tisuća ljubitelja brzine, mirisa oktana i sprženih guma – prošle je godine uživalo u grmljavini i zaglušujućoj buci motora!

Jedan od organizatora zadarskog “oktanskog cirkusa” jest i Automobilistički klub RTZ Zadar – koji je sada preimenovan u Auto Karting klub Zadar. Jučer je predsjednik AKK Zadar Šime Radošević održao sastanak sa Zubčićem – koji nam je rekao:

– Gospodin Radošević jučer je bio kod nas na sastanku – Nagrada grada Zadra bit će održana početkom svibnja. ŠC Višnjik će podržati taj događaj, koji je kvalitetan za Zadar. Očekujemo veliki broj posjetitelja, na upit o dugovanju kojeg KK Zadar ima prema ŠC Višnjik,  Zubčić je odgovorio:

– Moram otići na razgovore s čelnim ljudima Grada i Kluba. Još uvijek prikupljam informacije o stanju i odnosu između ŠC Višnjik i KK Zadar – sve daljnje odluke će se usuglasiti suradnjom KK Zadar i Gradom Zadrom. Odnos Višnjika, Kluba i Grada je složeniji, kazao nam je v.d. direktor ŠC Višnjik Tomislav Zubčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...