NE ODUSTAJE OD CILJA Josipa Zanki: “Bit ću razočarana ako ne uđemo u Premijer ligu!”

Nakon dvije uvjerljive pobjede u Ligi za prvaka Prve hrvatske lige – za popunu Premijer lige, protiv zagrebačkog Falconsa i Vodica, košarkašice Zadra očekuje novo gostovanje protiv, također, neporažene ekipe, Podravac iz Virja. Taj susret na rasporedu je 6. ili 7. travnja.

Josipa Zanki, trenerica ŽKK Zadar – ističe kako će biti razočarana ako ne uspiju izboriti plasman u elitni razred hrvatske ženske košarke.

– Ako se ne plasiramo u Premijer Ligu to neće biti razočaranje za Klub – jer poznato je kako se dobro radi u svim kategorijama. Vjerujem da će kad-tad doći vrijeme da uđemo u Premijer ligu, ako ne uspijemo ove godine. Imamo dosta mladih cura koje se kroz ovo natjecanje razvijaju, a tu su i starije igračice koje su im došle pomoći. Iskreno, meni bi bilo razočaranje ako ne uđemo u Premijer ligu jer želim da ŽKK Zadar bude u višem rangu te da se vratimo tamo gdje nam je i mjesto. Ovo govorim iz razloga jer znam koliko smo se trudili u seniorskom dijelu, ali i u mlađim kategorijama, za kraj je istaknula:

Očekuje nas sada neugodno gostovanje u Virju, dat ćemo sve od sebe. Obje ekipe su neporažene, izgledi podjednaki 50:50. Spremit ćemo se, ali svakako idemo na pobjedu, zaključuje Zanki.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...