Nova generacija zabave za novu generacije djece! KiDS Escape Room od sada u ponudi ima Slajm manija rođendane

Nakon što je prije točno godinu dana otvorena tada peta lokacija franšize KiDS Escape Room u Zadru, u Ulici 4. gardijske brigade 17, brojni su klinci ali i njihovi roditelji već posjetili ovo cool mjesto za zabavu i proslavu rođendana.

Sada, godinu dana od otvorenja, ova je specifična igraonica pripremila razne novosti kako bi vaša djeca još više uživala u svojim proslavama i zabavama, ali i druženju uz otkrivanje skrivenih tragova, rješenja i izlaza.

Tako povodom svog prvog rođendana KiDS Escape Room Zadar svim slavljenicima u ožujku poklanja torbu za tjelesni i  predstavlja dva nova programa – Slajm maniju i Combo rođendane.

Slajm manija namjenjena je svoj djeci koja obožavaju igru sa slajmom. Proslava rođendana traje dva sata, a sva će djeca imati priliku sudjelovati u izradi i personalizaciji vlastitog slajma. Dakako, ne treba ni spominjati kako će izrađene slajmove djeca moći odnijeti kućama, čime će uspomena na dobru zabavu potrajati i danima nakon same proslave.

Osim radionice izrade slajmova, djeca će se zabavljati uz zabavne igre, disko i popularne karaoke.

Morate priznati da je Slajm manija pravi izbor slavlja koje će oduševiti vašeg mališana, ali i sve okupljene kreativce koji su spremni napraviti vrhunski nered – jer to je ipak proslava bez briga, kako dječjih tijekom igre tako i roditeljskih jer ne morate kasnije brinuti o neredu.

Drugi program koji vam donosi KiDS Escape Room Zadar je Combo rođendan koji je kreiran za sve one neodlučne između escape room igre i ranije spomenute Slajm manije.

Po predviđenom trajanju pola je sata duži od prvog programa i traje čak dva i pol sata, a uključuje escape room u tematskoj sobi po izboru, i Slajm manija radionicu, animacijske igre te nezaobilazni disco party i karaoke.

Iz KiDS Escape Rooma Zadar napominju kako su i ova dva nova programa, kao i svi njihovi dosadašnji programi, namijenjeni djeci od 6 do 13 godina, dok je dobna granica za uzvanike odnosno prijatelje nešto niža, točnije – 4 godine.

U sve, pa i ove nove, programe uključene su grickalice, sokovi, pozivnice, torta, fotografiranje te dvije animatorice.

Mnogima će biti važna i informacija kako su svi sastojci i pribor koji se koristi prilikom svih programa KiDS Escape Rooma Zadar sigurni i provjereni (posebice kod materijala za izradu slajma), a sve se odvija uz nadzor i upute animatorica.

Budite cool roditelj i omogućite svojoj djeci nezaboravnu zabavu i proslavu rođendana u KiDS Escape Roomu Zadar.

Sve detalje možete provjeriti na službenoj web stranici ili na broju telefona 091/5709-587 ili slanjem emaila na [email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...