OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE Narančasto upozorenje zbog olujnog juga, obilnih pljuskova, grmljavine i bujičnih poplava na obali

Narančasto upozorenje na vjetar: u regijama Rijeka, Split i Dubrovnik olujno jugo.

Narančasto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme: u regiji Split navečer lokalno mogući intenzivni te  obilni pljuskovi i grmljavina, osobito na sjeveru regije. Moguće su urbane i bujične poplave.

Žuto upozorenje na vjetar: u regijama Knin i Gospić olujni udari jugoistočnog i južnog vjetra. Žuto upozorenje na kišu: u regijama Gospić i Rijeka kasno popodne i navečer mjestimice obilna kiša.

Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme: u regijama Rijeka, Gospić i Knin kasno popodne i osobito  navečer mogući su izraženi pljuskovi i grmljavina te lokalno moguće bujične i urbane poplave.

SUTRA, 11. 3. 2024.

Narančasto upozorenje na vjetar: u regiji Dubrovnik u prvom dijelu dana jako i olujno jugo u okretanju  na jugozapadnjak.

Narančasto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme: u regijama Split i Dubrovnik u prvom dijelu dana  izraženiji pljuskovi s grmljavinom, moguće urbane i bujične poplave.

Narančasto upozorenje na kišu: u regiji Knin mjestimice obilna kiša u prvom dijelu dana.

Žuto upozorenje na kišu: u regijama Gospić, Split i Dubrovnik mjestimice obilna kiša u prvom dijelu  dana.

Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme: u regiji Knin u noći i ujutro izraženiji pljuskovi s  grmljavinom, moguće urbane i bujične poplave.

Žuto upozorenje na vjetar: u regijiama Split i Knin u noći i ujutro olujni udari juga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...