POMOĆ UDRUZI ZA AUTIZAM Još jedna donacija Lions kluba Zadar

Zadarski su Lionsi s uspjehom zatvorili još jednu svoju humanitarnu akciju. Udruzi za autizam Zadar pomogli su u opremanju prostora što ga je Udruga, s obzirom na stalni porast broja članova, nedavno dobila od Grada Zadra. Trenutačno okuplja 220 članova, a njih stotinjak je iz spektra autizma.

U skladu s potrebama i iskazanoj želji vodstva Udruge, Lionsi su omogućili kupovinu ulazne pvc stijene za novi prostor i za to donirali iznos od 2.460 eura. Sredstva su prikupili na svom tradicionalnom humanitarnom Božićnom balu, održanom u prosincu prošle godine i donacijama svojih članova. Na maloj svečanosti upriličenoj prigodom predaje donacije, predsjednica Udruge za autizam Ana Šare   je u ime svih članova zahvalila Lionsima i navela kako će u novom prostoru biti znatno bolje mogućnosti za provođenje različitih terapija i aktivnosti te održavanje radionica, kako za članove iz spektra autizma, tako i one za podršku roditeljima. Predsjednik Lions kluba Zadar Tomislav Peričić naglasio je kako je to samo jedna od aktivnosti  Kluba u skladu s načelom svih Lionsa u svijetu – Tamo gdje je potreba, tamo su Lionsi. O tome svjedoče bezbrojne humanitarne akcije koje je Lions klub Zadar u 25 godina svog postojanja organizirao za pomoć potrebitima u svojoj lokalnoj zajednici, a kao dio najveće neprofitabilne humanitarne udruge u svijetu, i svugdje drugdje gdje se ta potreba ukazala.

Članovi Lions kluba Zadar, tako, već pripremaju novu akciju koja se tradicionalno održava uoči Uskrsa. Za 15 najugroženijih zadarskih obitelji pripremit će pakete s namirnicama neizostavnima na blagdanskom stolu koje te obitelji, inače, sebi ne bi mogle priuštiti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...