ZADAR STREET STYLE Kavica, šetnjica, lagana ćakula, tisuće domaćih, stotine turista…

Kakav početak proljeća!

Istina, krenulo je ono još u četvrtak, meteorolozi kažu i dan prije, u srijedu, ali- subota je ipak subota. Naročito u Zadru, kada se start novog godišnjeg doba valjda i tradicionalno na Kalelargi, Forumu, rivi, Pozdravu Suncu, Orguljama, Trgu i okolnim lokalitetima centra Grada obilježava laganini điravanjima u laganijim odjevnim kombinacijama, bližim ljetnim nego zimskima.

Tako je bilo i danas, 23.3.2024. Kratki rukavi, kapica, jaknica, Top veštica, čak i poneka šlapica, ruka u ruci, smiješak na smiješak, ćakula, kratka i duga kavica, tisuće domaćih, stotine turista, studoši pristigli na materinu spizu iz Zagreba, Rijeke ili Splita.

U susret izborima, nije manjkalo ni političkih pripovjedanja, kao pozitivu navedimo kako se u povodu Dana narcisa odvijala  i javnozdravstvena humanitarna akcija, Narodni muzej zainteresirane je na radionici učio pletenju maslinovih grančica, CINAZ je priredio uspješan sajam i predstavljanje proizvoda učeničkih zadruga s ciljem promicanja poduzetništva…

Da ne duljimo, i ne maltretiramo, bacite oko na slikice „špice“ – ili kako već zovete prostor – računajući i njih- između Foše i Kampo Kaštela- Linde Vidović u foto- galeriji našeg i vašeg portala. (PL)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...