UČI LI VEĆ ŠPANJOLSKI JEZIK? Denis Pleslić: “Cilj nam je zadržati Luku Božića, uradit ćemo sve da ostane u KK Zadar!”

Tragom medijskih napisa kako je za najboljeg košarkaša Zadra i regionalne ABA lige Luku Božića – zanimanje pokazao španjolski euroligaš Valencija, za komentar smo upitali sportskog direktora KK Zadar Denisa Pleslića.

Ponuda Valencije svakako će biti puno bogatija od one – koju Božić može dobiti od KK Zadar, međutim, Pleslić ističe, kako je Klubu cilj zadržati Božića i iduće sezone.

– Luka Božić je vrhunski profesionalac – to što su druge ekipe zainteresirane za njega nije ništa novo. Božić i dalje ostaje maksimalno koncentriran na klupske obveze te mu je fokus usmjeren na sljedeće utakmice koje očekuju KK Zadar, a koje su izuzetno zahtjevne i važne. Mi se također kao Klub – interesiramo za igrače ostalih klubova u tijeku sezone, tako da ovo nije ništa neuobičajeno u profesionalnom sportu, sportski direktor smatra kako nije nemoguće da Luka i sljedeće sezone nosi dres Zadra:

Naravno da nam je u cilj zadržati Luku Božića i sljedeću sezonu, s obzirom na to koliki utjecaj ima na klupske rezultate i trofeje – koje smo osvojili te na koji način se odnosi prema Klubu. O tome će se razgovarati i dogovarati nakon završetka sezone, ali uradit ćemo sve da Božić i sljedeću sezonu bude igrač KK Zadar, zaključio je Pleslić.

Hoće li Božić nakon završetka sezone krenuti na ubrzani tečaj španjolskog jezika – ili će ga u svoje redove ovaj put dovesti trener Partizana Željko Obradović, ostaje za vidjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...