UNATOČ BLOKADI Grad zapošljava referenta za opće poslove

Iako je  proračun u blokadi i Grad se financijski održava na nužnom pogonu, nastavljaju se zapošljavanja po upravnim odjelima. U gradskoj upravi obrazlažu kako to rade samo ako netko od djelatnika prethodno ode u mirovinu, no kako vidimo po oglasima na službenim stranicama Grada – zapošljavanja su sve češća.

Grad je tako i danas objavio poziv na testiranje za radno mjesto u Upravnom odjelu za gradsku samoupravu i opće poslove u kojemu traže referenta za opće poslove. Naglašavaju kako je riječ o poslu na određeno vrijeme, i to  “radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice, do povratka odsutne službenice na posao, odnosno prestanka njezine službe”.

Rok za podnošenje prijava završen je jučer, a zanimljiv je i naputak kojega svi kandidati moraju slijediti – na testiranje ne mogu doći bez kemijske olovke!  Kandidati čije su prijave pravodobne,  potpune i  ispunjavaju  formalne uvjete iz oglasa na testiranje u Gradsku upravu moraju doći 19. ožujka, nakon čega će se znati i sretni dobitnik ovog radnog mjesta.

A koji se već zacijelo zna…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...