Zadarska sveučilišna futsal ekipa pobijedila europske viceprvake

Muška futsal ekipa Sveučilišta u Zadru je u protekla dva dana u Osijeku odigrala 4. i 5. kolo UniSport HR Futsal lige, javlja UniSport ZD.

U 4. kolu u utakmici protiv aktualnih prvaka Hrvatske ekipe Sveučilišta u Zagrebu upisan je poraz rezultatom 6:3 (Malbašić, Crnjak, Kukin) iako je par minuta prije kraja utakmice rezultat bio 3:3.

A u 5. kolu protiv aktualnih europskih viceprvaka ekipe Veleučilišta Edward Bernays ostvarena je pobjeda rezultatom 11:6 (Šarin 5, Nović 4, Viduka, Bezinović). Ekipa Sveučilišta u Zadru odigrala je odličnu utakmicu i treba pohvaliti sve igrače koji su ostvarili ovu veliku pobjedu. Za MVP utakmice proglašen je Renato Nović.

Na zagrijavanju prije prve utakmice ozlijedio se golman Roberto Fantov, pa je na vrata i u jednoj i drugoj utakmici stao igrač Josip Crnjak koji je branio tako dobro kao da je cijeli život među vratnicama.

Nakon pet odigranih kola ekipa Sveučilišta u Zadru nalazi se na četvrtom mjestu sa devet osvojenih bodova.

Zadnja dva kola koja se igraju 25. i 26.03. u Makarskoj odlučivati će o putnicima na UniSport HR Finals.

Sastav ekipe: Rikardo Malbašić, Renato Nović, Mate Šarin, Ivo Kukin, Duje Bezinović, Josip Crnjak, Ivan Viduka i Roberto Fantov. Voditelj: Tonći Jerak

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...