ARSEN TRAVICA ISKRENO: “Rok Stipčević nije u sukobu interesa, moramo biti spremni da prepiska sa ‘slacka’ ne izađe u medije!”

Prema informacijama iz Kluba – 7 članova Nadzornog odbora glasalo je za novog direktora KK Zadar Edija Nadarevića, dok je 1 član glasao za izvjesnog Ivaniševića.

Arsen Travica, koji uskoro napušta NO, ujedno je i član Udruge Grad košarke. Odgovorio je smatra li spornim, kao što se moglo pročitati u medijima i preko društvenih mreža, da Rok Stipčević kao agent FIBA-e – obnaša i dužnost predsjednika NO. Iako, prema pravila FIBA-e to ne smije.

– Edi Nadarević jest – po mom mišljenju bio najbolji kandidat jer je pokazao da ima najveće kompetencije te je većinskim brojem glasova izabran. Enio demantira kako nema utjecaj na izbor Nadarevića? Ispada da ne smiješ s nekim biti prijatelj u Zadru jer će ti odmah “prišiti “da si njegov, u medijskom se prostoru i na društvenim mrežama digla prašina, kako je predsjednik NO Rok Stipčević kao agent FIBA-e u sukobu interesa, Travica o tome kaže:

Stipčević ima licencu, ali je nije aktivirao. Rok je četiri puta nadzornicima već i rekao – da ima licencu, ali kako je nije aktivirao! To znači da ne radi kao agent i ne koristi licencu – te se ne radi o sukobu interesa! Stipčević se u potpunosti daje za KK Zadar, o internoj komunikaciji članova Udruge Grad košarke preko “slacka” govori:

I ja sam na “slacku” na kojem se komunicira i raspravlja o problematici KK Zadar, ali i same Udruge, odgovara postoji li opasnost da prepisku sa “slacka” netko od članova Udruge dostavi medijima:

– Sve je moguće! Nakon WhatsApp prepiske Dina Martinovića, i posljedica nakon toga  – sve je moguće! Moramo biti spremni na to! Na “slacku” bude i žestokih rasprava o različitoj problematici – ali mi se time ponosimo. Vrijeđanja na “slacku” ima jako malo, tu ljudi iznose različita mišljenja o kojima se raspravlja. Ako prepiska i izađe u medije – ne bi se moglo pročitati nešto što je skandalozno ili problematično, zaključuje Travica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...