Dio Voštarnice dva dana zatvoren za promet zbog snimanja filma

 

Tvrtka Embassy films obavještava sve stanovnike grada Zadra da će se na području naselja Voštarnica, a uz sve dozvole grada Zadra i nadležnih službi, održavati filmsko snimanje u produkciji AMBASADA STUDIO d.o.o.

Kako se navodi u obavijesti:

“Područje na kojem snimamo proteže se na nekoliko ulica:

– Ul. Frana Alfirevića

– Ul. Rikarda Katalinića Jeretova

– Ul. Obala kneza Branimira (s

unutrašnje strane)

– Ul. Ivana Brkanovića

– Ul. Ivana Mažuranića

Pripreme za snimanje počinju u subotu 13.04.

Do ponedjeljka 15.04. u 12:00 sati vlasnike vozila molimo da izmjeste svoja vozila jer za potrebe snimanja i iz sigurnosnih razloga označene ulice trebaju biti slobodne od auta u periodu od 15.04. do 19.04.

Od 15.04. biti će onemogućeno prometovanje autima na ulici Frana Alfirevića, ul. Obala kneza Branimira s unutrašnje strane i ul. Rikarda Katalinića Jeretova od broja 5 do broja 7a i donjem dijelu ulice Ivana Brkanovića, osim za potrebe javnih službi (Hitna pomoć, vatrogasci, Čistoća, itd…)

Upravni odjel za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša izdao nam je suglasnost za privremenu regulaciju prometa prema kojoj će na određenim dijelovima ulica na kojima snimamo, biti potrebna privremena regulacija prometa. To znači da će se tijekom snimanja 17.04. u popodnevnim satima te 18.04. tijekom cijelog dana, vršiti povremeno obustavljanje prometa na nekim dijelovima ulica, prvenstveno ulici Ivana Mažuranića, kojima prolaze naša snimajuća vozila.

17.04. Snimanje će se odvijati i u unutarnjem dvorištu ulice Borelli na kućnom broju 3.

Pješački promet će uvijek biti neometan. Na dane snimanja 17.04. i 18.04., na svim lokacijama snimanja, a radi Vaše sigurnosti, imati ćemo redare koji će Vas provesti kroz set, ako je to jedini put kojim morate ići da bi došli do vašeg cilja.

Ovim putem vas molimo za razumijevanje i strpljenje kako bi smo uz vašu pomoć osigurali što manje ometanja redovitih dnevnih aktivnosti lokalnih stanovnika.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...