KALI Od 9. do 10. travnja deratizacija i larvicidna dezinsekcija

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provodit će mjere sustavne deratizacije i larvicidne dezinsekcije voda stajaćica na području Općine Kali.

-Obavještavamo Vas da ćemo od 09. do 10. travnja 2024.  provoditi deratizaciju i larvicidnu dezinsekciju na području Općine Kali- izvijestili su iz Ciklona.

Početak akcije 09.04.2024. u vremenu od 08 – 15:00.

Deratizacija će se provoditi antikoagulantnim rodenticidima II generacije, a.t. bromadiolon.

Larvicidna dezinsekcija provodit će se na način da se larvicidima obrade septičke jame i druge vode stajačice koje mogu biti pogodna mjesta za razvoj ličinki komaraca.

Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca na sva mjesta gdje se oni obično pojavljuju (podrum, dvorište i eventualno tavan).

Ako primijetite štetne glodavce ili njihove tragove, molimo Vas da odmah nazovete Ciklon d.o.o. na telefon 023/344 – 000 radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

 Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode, stanovništvo se obvezno treba pridržavati slijedećih naputaka:

1. Surađivati s izvoditeljima koji provode suzbijanje štetnih glodavaca tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti zatrovane mamce…

2. Iz dvorišta i podruma ukloniti smeće, osobito otpatke hrane…

3. Onemogućiti malodobnoj djeci i kućnim ljubimcima pristup mjestima na kojima je postavljen zatrovani mamac za štetne glodavce…

4. Zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce…

Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki za sebe, a roditelji za djecu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...