Mladić kojeg je pretukao i sin bivšeg šefa policije u kritičnom stanju

Dvadesettrogodišnji pacijent koji je u noći s petka na subotu pretučen ispred splitskog kluba, a potom zaprimljen u splitski KBC s teškim ozljedama glave, u kritičnom je stanju, izvijestili su u nedjelju u splitskom KBC-u, piše N1.

“Pacijent je još uvijek u životnoj opasnosti i u kritičnom je stanju, a trenutačno činimo sve što je u našoj moći da ograničimo štetu,” rekao je novinarima Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog  hitnog bolničkog prijem KBC Split.

Radi se o mladiću u čijem je ozljeđivanju ispred noćnog kluba Velvet u Ulici Put Supavla sudjelovao sin načelnika  Policijske uprave  Splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića koji je zbog tog slučaja danas ranije podnio ostavku.

“U noći s petka na subotu zaprimili smo 23-godišnjeg pacijenta  s teškom ozljedom glave i i mozga koji je bio bez svijesti,” kazao je Krnić.

Izviijestio je kako je pacijent odmah smješten u neurokiruršku dvoranu gdje je  postavljen motoring za praćenje tlaka, a nakon toga nastavljeno je intenzivno liječenje pacijenta. Dodao je kako se radi o “edemu mozga, to jest naticanju, a uz to prisutno je i krvarenje.”

“To je ozljeda koja nas najviše brine i sve činimo da ovladamo situacijom kako bismo mogli preći u sljedeću fazu gada ćemo moći procijeniti kolike  su  posljedice ostavile na život mladog čovjeka,” objasnio je  Krnić.

Po njegovim riječima, svaka ozljeda glave je individualna i svaka ima svoju problematiku tako da u ovoj fazi nije moguće davati prognoze.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...