POGLEDAJTE NOVOG INFLUENCERA Tiktoker Plenković snimao video u kompleksu sv. Nikole u Zadru

Andrej Plenković je 28. ožujka otvorio svoj profil na društvenoj mreži TikTok, ističući u prvom objavljenom videu da će njegov profil služiti kao novi kanal za komunikaciju i razmjenu ideja.

“Poslušao sam savjete mladih suradnika iza kamere koji su sugerirali da je krajnje vrijeme da se uključim na TikTok. Sada imamo još jedan kanal komunikacije putem kojeg možemo razmijeniti mišljenja i stajališta te čuti vaše prijedloge i savjete o svemu što je potrebno za dobrobit naše Hrvatske, poručio je tada.

Svoju današnju posjetu Zadru gdje je nazočio na svečanosti uručivanja Sporazuma o provedbi ITP-a za otoke i uručivanju Ugovora za program razvoja otoka 2024. u Međunarodnom centru za podvodnu arheologiju u Zadru, iskoristio je i za snimanje novog posta.

– Danas smo došli dati snažnu podršku našim kandidatima u IX. izbornoj jedinici i nakon posjete Zadru vidimo se u 11 sati u Šibeniku. Podupiremo listu Hrvatske demokratske zajednice i naših partnera u X. izbornoj jedinici. Popodne u 15 sati vidimo se u Dubrovniku. Završni skup za X. izbornu jedinicu održava se večeras u 19 sati u Splitu. Dođite podržati pobjedničku listu, poručio je danas iz Zadra tiktoker Plenković.

Plenković se ovim potezom pridružio ostalim hrvatskim političarima na TikToku, poput Nikole Grmoje, Marina Miletića, Marijane Puljak, Dalije Orešković, Krešimira Beljaka, Damira Habijana, kao i svih pet vodećih političkih stranaka: HDZ-a, SDP-a, Možemo, Mosta i Domovinskog pokreta, a do danas je skupio 37,8 tisuća pratitelja.

@plenkovic_andrej

Pozivam vas na svoj prvi Q&A na TikToku. U komentarima mi napišite i pošaljite pitanja na koja ću rado odgovoriti u idućim videima. 👉🏼 #ZaSveIzazove Q&A #andrejplenkovic #premijer #izbori2024

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...