POVODOM DANA PLANETA ZEMLJE U ponedjeljak ekološka radionica Čistog otoka namijenjena virskim mališanima i svim građanima otoka Vira

Povodom Dana planeta Zemlje virsko komunalno poduzeće Čisti otok organizira edukaciju i igraonicu za virske mališane koja će se održati na Trgu svetog Jure, u ponedjeljak 22. travnja od 10:00.

Mališane iz Dječjeg vrtića Smješko djelatnici Čistog otoka razveselit će bojankama, prigodnim čašama i drugim materijalima namijenjenim ekološkoj edukaciji, a na centralnom virskom trgu bit će i mala komunalna smećarka i čistilica.

U Čistom otoku najavljuju kako će najmlađima pokazati princip sakupljanja otpada, dok će spremnike za miješani komunalni otpad, papir i plastiku postaviti kao izložbeni primjer za edukaciju, ističu nam.

– Ova je radionica prije svega namijenjena najmlađima, ali do njega mogu i na događaj pozivamo i sve druge stanovnike Vira koji se žele upoznati s radom našeg poduzeća – kaže direktor Čistog otoka Željan Kalac najavljujući radionicu Čistog otoka. (Kažimir Škrbić)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...