RADETA DUKIĆU Urbanistički plan uređenja prostora bivšeg SAS-a nikada nije donesen niti predložen na sjednici Gradskog vijeća

Nastavno na jučerašnji tekst o Zakon u gradnji, pozitivnim propisima, uvjetima i pravilima o gradnji, nastavljam s razotkrivanjem kriminala, pogodovanja i korupciji zadarskog HDZ-a i Gradske uprave, nastavio je gradski vijećnik i predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta na svom Facebook profilu.

– Na slici u prilogu navedeno je jedno od najvrjednijih preostalih neizgrađenih područja namijenjeno stambenoj gradnji u užem centru Zadra. Radi se o području (oznake 100.) za koje je predviđeno obavezno donošenje UPU-a. Radi se o prostoru bivšeg SAS-a uz ulicu Nikole Tesle.

Urbanistički plan uređenja za navedeno područje nije donesen, niti je isti ikada bio predložen na sjednicama Gradskog vijeća, što znači da na temelju ovih činjenica, građevinska dozvola za ovo područje bez usvojenog plana ne može biti izdana, niti se bez usvojenog plana na ovom području može graditi!

Branko, je li sad jasnije i imaš li što za reći ili da ja nastavim “zlorabiti svoj vijećnički mandat”, upitao je Radeta gradonačelnika Dukića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...