SJAJNA VIJEST IZ OSIJEKA I KICKBOXING PH Magdalena Tokić iz benkovačkog Velebita postala državna prvakinja!

Protekle subote 20.4.2024. u Gradskoj sportskoj dvorani Jug II u Osijeku održano je Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, u disciplini Low kick za juniore i seniore, na kojemu su nastupila 137 natjecatelja iz 34 hrvatska kickboxing kluba.

Na prvenstvu je nastupila i članica Kickboxing kluba „Velebit“ iz Benkovca-Magdalena Tokić, juniorka, kategorija – 60 kg, koja je upečatljivim nastupom u ovoj zahtjevnoj ringovnoj disciplini, najprije u polufinalnoj borbi savladala predstavnicu KBK Imotski (koja nije mogla izdržavati Magdalenin tempo pa joj je sudac tijekom borbe dva puta brojao), a zatim je u finalnoj borbi uvjerljivo savladala predstavnicu KBK Mornar iz Splita, inače članicu kickboxing reprezentacije, Nicole Buljan.

-Magdalena je postala Prvakinja Hrvatske i ponosno donijela titulu u Benkovac i svoje Popoviće- ne bez ponosa potvrđuje nam trener KBK „Velebit“, Mario Brzoja.

 Inače, zbog srednjoškolskih obveza nastave i prakse u medicinskoj školi, Magdalena trenutno boravi u đačkom domu u Zadru i tijekom radnog tjedna ne može pohađati treninge u matičnom klubu Velebit u Benkovcu, pa dobar dio treninga odrađuje u Kickboxing klubu Pretorian.

-Da, u Zadru pod vodstvom glavnog trenera Mentora Topalija, kojemu se ovom prilikom vodstvo KBK Velebit toplo zahvaljuje pomoći i podršci- dodaje nam Brzoja.  Treneri kluba KBK Velebit ne kriju zadovoljstvo i ponos osvojenom titulom, koju doživljavaju kao još veći poticaj u daljnjem radu sa mladim i nadarenim sportašima benkovačkog kraja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...