ŠTO MU JE OVO TREBALO? Sanader s govornice Nikolini Baradić: Moraš se udati!

Želeći valjda biti drugačiji od ostalih govornika s jučerašnjeg HDZ-ova predstavljanja izborne liste, njihov potpredsjednik Sabora Ante Sanader, u jednom je trenutku s govornice doviknuo nešto nekorektno. Naime, ističući kako će se stranka zalagati za pronatalitetnu politiku, napomenuo je kako njih petero kandidata s liste imaju čak 18 djece.

– To je jedna poruka koju smo htjeli poslati kao moderni HDZ, da se držimo svoje tradicije  i kršćanskih obiteljskih vrijednosti. Ovaj ima pet sinova, ovaj pet ćeri, samo nisu stali i ne smiju stati, moraju ići dalje, ovaj mora dobit ćer, a ovaj sina, kazao je Sanader.

No, na žalost stranačke kolegice i svima kojima je ovo bilo neugodno čuti, nije se zaustavio na dociranju o “ćerima i sinovima”, već se odjednom okrenuo prema kolegici s liste kandidata, Nikolini Baradić, s govornice joj dobacujući:

– To sve govorim radi mlade kolegice Nikoline koju sam cilo vrime u Saboru nagovara da se mora udati jer drugi mandat Sabora joj dolazi bez toga, doviknuo joj je Sanader.

Mladoj HDZ-ovki bilo je pomalo neugodno, ali Sanader se nije zaustavio, već je izrekao i oštru kritiku na račun žena u Zagrebu:

– Jer ljudi moji, zaludu nam svi projekti ako dice ne bude! Promislite koliko će Hrvata biti za sto godina, ako nastavimo ovaj trend. Vidim po Zagrebu kad šetam priko parkova, žene vode samo pasiće, vrlo malo žena vodi dicu, uvjeren je Sanader.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...