TAJNIK DP-A: Poštivanje nadzora državne granice, ne SDSS-u u vladi, nulta tolerancija na ilegalan ulazak migranata, dio ratifikacije Istanbulske konvencije… Ispod toga ne idemo!

U Središnjici Domovinskog pokreta u tijeku je sjednica predsjedništva. Josip Dabro, izabrani saborski zastupnik Domovinskog pokreta i glavni tajnik stranke, za Novu TV je rekao da sutra počinju službeni pregovori stranke, piše Index.

“Ono što je ključno jest to da je Domovinski pokret jedinstven. Brusimo još neke točke našeg programa, a to su: poštivanje nadzora državne granice, ne SDSS-u u vladi, nulta tolerancija na ilegalan ulazak migranata, dio ratifikacije Istanbulske konvencije… Ispod toga ne idemo”, poručio je Dabro i dodao:

“Razgovarali smo danas neformalno s HDZ-om, s predstavnicima SDP-a, Mosta. Sutra ćemo sjesti i otvoriti razgovore sa svima osim SDSS-a i Možemo. Naš pregovarački tim činit će Penava, Radić, Dabro i Barna. Sutra formalno krećemo u razgovore.

Naši novoizabrani zastupnici i članovi Predsjedništva su rekli, ako dođe do odugovlačenja, mi smo spremni na izglasavanje saborske većine”, dodao je Dabro.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...