Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma

Jutros je zbog nasilja u obitelji uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića koji je na lokalnim izborima 2021. godine bio je kandidat te stranke za gradonačelnika, javlja N1.

Prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, uhićen je jutros u 8:45 sati i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela – prijetnje i nasilja u obitelji. Odnosi u obitelji su navodno duže vrijeme narušeni, te je on suprugu prijavio zbog nametljivog ponašanja. Ona je, doznaje Jutarnji, prilikom davanja iskaza na tu njegovu prijavu usput podnijela prijavu za ova dva kaznena djela.

Ona se osjećala zanemarenom zato što joj suprug nije naložio u peć, pa se kuća nije zagrijala i ona je ostala u hladnom, te je upravo na toj činjenici temeljila prijavu za nasilje u obitelji. No, druga prijava je mnogo ozbiljnija te sadrži prijetnju ubojstvom, zbog čega je Stilinović promptno uhićen, te je sada i on završio na policijskom ispitivanju, prenosi Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...