Kolakušić: Domovinski pokret je za ministre doveo ljude za koje nitko nije čuo!

Zastupnik EU Parlamenta i izborni partner Domovinskog pokreta, Mislav Kolakušić oglasio se u srijedu na svom Facebook profilu. Osvrnuo se na dodjeljivanje ministarskih pozicija. Podsjećamo, Ivan Šipić postaje ministar demografije, Josip Dabro ministar poljoprivrede, a Ante Šušnjar ministar gospodarstva. Objavu Kolakušića s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Domovinski pokret je koalicijom s HDZ-om i Plenkovićem izdao svoje birače, pregovorima s HDZ-om svoj program i temeljna načela, a kadrovskim rješenjima konačno potvrdio da je predao u potpunosti vlast Andreju Plenkoviću. Umjesto ogorčene borbe za suverenistički program i načela vodstva DP-a dobili smo ministre za koje nitko nikada nije čuo, koji nemaju političku težinu i koji nitko neće pitati ništa.

Ne postoji niti jedan promil šanse da konačni rezultati ovakve vlade bude i milimetra drugačiji od onoga što je zamislio Andrej Plenković.

Domovinski pokret je prvo odabirom ministarstava, a onda i samih ministara praktički dao zeleno svjetlo HDZ-u da nastavi uništavati Hrvatsku svojim politikama, da nastavi s korupcijom, iseljavanjem i svime onime protiv čega smo svi zajedno ustali i protiv čega smo se borili”, napisao je Kolakušić, prenosi N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...