Dvojica vozača prepraćena nadležnom sudu zbog prometnih prekršaja

Jučer, 01. svibnja u 22.30 sati u Gornji Karin policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac su zaustavili 38-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao automobilom  zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,40 promila.

Vozač je smješten u prostorijama policije do otrežnjenja, nakon čega je danas uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 10 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

Nadalje, jučer poslijepodne na Pašmanu policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije su u 15,30 sati prilikom kontrole prometa zaustavili 25-godišnjaka koji je upravljao automobilom zadarskih registracijskih oznaka, a koji je odbio ponuđeni test na prisutnost opojnih sredstava. Daljnjim postupanjem je utvrđeno kako upravlja vozilom u vrijeme izrečena zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom. Poradi prometnih prekršaja, vozač je isključen iz prometa te je uz optužni prijedlog prepraćen na nadležni sud, javlja zadarska policija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...