HNK ZADAR; Damir Burčul: “To je privatni klub u partnerstvu s Dukićem, sve su napravili da klub preuzme Ivančić!”

Kao što je poznato, četvrtoligaš HNK Zadar nije dobio licencu za igranje u višem trećem rangu, Druga NL – prvostupanjskom odlukom Komisije za licenciranje HNS-a.

Klub sa Stanova uložio je žalbu – o kojoj će odluka biti donesena najkasnije do 27. svibnja.

Nezavisni vijećnik Damir Dado Burčul, smatra kako je HNK Zadar privatni klub u partnerstvu s Brankom Dukićem.

HNK Zadar nije dobio licencu, pa valjda postoje i neka pravila HNS-a. Imaju svog vlasnika, neka se on brine o tome. Potrebno je dosta toga objasniti. Očigledno jest kako vlasnika Kluba nije briga hoće li ući u viši rang. Ne znam u čemu je problem s licencom. Što su radili do sada? Dobivali su pozajmice, dobivali ovo-ono. Ako je problem tribina, mogli su je napraviti do sada, što ja znam… treba biti i neka natkrivena, govori Burčul i nastavlja:

Odavno se u Zadru trebao izgraditi stadion – da se ozbiljno razmišljalo. Stanovi su ruglo jer se na njemu ništa nije promijenilo još od Mediteranskih igara, apsolutno ništa. Jednim dijelom vlasnik HNK Zadra je i Grad Zadar, s obzirom na to da financira omladinski pogon. Grad Zadar je i partner novom investitoru. Ma što ću se ja brinuti hoće li oni dobiti licencu ili ne…To je privatni klub u partnerstvu s Brankom Dukićem i sve su napravili da klub preuzme Ivančić, zaključio je Burčul.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...