HNK ZADRU ISKLJUČENA VODA! Matek: “Ne znam tko je taj gospodin koji je ušao s kapitalom u klub, a ne želi plaćati vodu!”

Još jedna sramota HNK Zadar. Naime, jutros je klubu koji igra u četvrtom rangu hrvatskog nogometa – isključena voda zbog nepodmirenog dugovanja!

Zna li za ovu novu lakrdiju Australac Mark Ivančić, navodni “spasitelj” kluba? Pitamo se, ima li Ivančić vodu – tamo u dalekoj u Australiji? Je li Ivančiću ikad isključena voda? Možda čovjek stvarno ne zna za činjenicu – ako se ignoriraju računi, da slijede posljedice…

Ako u HNK Zadru nisu u stanju platiti račun za vodu, kako će onda krenuti u puno ozbiljnije projekte – poput izgradnje novog stadiona?


Dojma smo, da investitori ne mogu izgraditi niti dvije montažne tribine na Stanovima, a kamoli nešto više.

Kontaktirali smo direktora Vodovoda, Tomislava Mateka – koji nam je objasnio cjelokupnu situaciju s dugovanjem HNK Zadra.

– Po sporazumu HNK Zadar ima oko 20 tisuća eura duga, isto tako, imaju i redovan dug koji iznosi oko 5 tisuća eura. Slali smo im opomene, ali se nitko ne javlja, kontakt s njima nikako ne možemo uspostaviti. Izašli smo im u susret da dug plate na rate, ali ne plaćaju ni redovne račune koje dobivaju, govori Matek i nastavlja:

– Gospoda ne žele plaćati vodu. Nemamo s kim razgovarati, moja ih šefica naplate pokušava dobiti, ali ne javljaju se te im je poslala opomene, istaknuo je Matek i da je bivša klupska predsjednica pokušala dogovoriti otplatu na rate:

– Kod nas je bila Iva Bokanović, klub je onda na rate bio nešto i platio, ali otkad je ona otišla iz kluba – ne plaćaju ništa,
o tome je li Vodovod pokušao stupiti u kontakt s navodnim “investitorom” Markom Ivančićem, kaže:

– Ivančić? Nemam pojma tko je taj?  Ne znam tko je taj gospodin koji je ušao s kapitalom u klub, a ne želi plaćati vodu, pitam ga – plaća li on struju? Mi smo za dogovor, ali bi bilo fer da nas kontaktiraju,
zaključio je Tomislav Matek.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...