IVICA KLANAC: “HNK Zadar će teško do licence, ako je dobiju onda smo svi ostali budale!”

Bliži se 27. svibnja,  kada je rok Komisiji za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza – kako bi donijela odluku drugog stupnja o licenci HNK Zadar za igranje u višem trećem rangu, Druga NL.

Predsjednik NK Hrvatski vitez Posedarje, Ivica Klanac – smatra kako su mali izgledi da momčad sa Stanova dobije zeleno svjetlo Komisije za licenciranje i u drugom stupnju.

– HNK Zadar nije prema HV Posedarje uputio molbu da bi igrao utakmice višeg ranga na našem igralištu. Moram kazati kako je naša licenca koju smo prethodno dobili – istekla. Nije se ni Primorac Biograd prijavio za licencu, a iz tog su kluba rekli da se na njihovom igralištu može igrati. Udaljenost od Stanova do našeg igrališta iznosi 25 kilometara, a dozvoljeno je najviše 20, govori Klanac i nastavlja:

HNK Zadar je sve izveo na traljav način. Puno toga nisu odradili kako bi uopće i dobili licencu. Recimo, HV Posedarje, kada je zatražio licencu za viši rang, već u siječnju je krenuo s poslom oko dobivanja iste. Jako teško će HNK Zadar dobiti licencu – trebali su o tome razmišljati ranije. Morali su znati da na Stanove ne mogu računati, spomenuo je i Krševana Santinija:

Pročitao sam i to da je Krševan Santini od HNK Zadar zatražio povrat posuđenog novca i prijavio Klub HNS-u. HNK Zadru je to još jedna stepenica više za odraditi, smatra kao Zadrani nemaju baš puno vremena:

– Iskreno, mišljenja sam da će na kraju Zagora kao drugoplasirana igrati kvalifikacije jer Zadrani nemaju puno vremena kako bi odradili najosnovnije stvari da bi dobili licencu. To će potrajati, ne radi se to u pet minuta, ističe kako ne vjeruje da će Zadrani nekim čudom dobiti licencu:

– Teško da će se to dogoditi. Da kojim slučajem HNK Zadar i dobije licencu, u tom slučaju – za niti jedan klub više ne bi vrijedile nikakve propozicije. Onda smo svi ostali budale! Zato što se trudimo kako bi nešto napravili i krenuli prema naprijed, za kraj je poručio:

S HNK Zadrom smo u korektnim odnosima te im želim svu sreću. Bit će mi žao ako ne uđu u viši rang, zaključuje Klanac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...