KRAĐAMA NIKAD KRAJA Četvero počinitelja u “novim operacijama”

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvero hrvatskih državljana, dvojicom muškaraca u dobi od 27, 28 godine, te dvije ženske osobe u dobi od 52 i 24 godine, koje se sumnjiči za tri kaznena djela krađe.

Sumnja se kako su po prethodnom dogovoru u cilju stjecanja protupravne imovinske koristi došli na šire benkovačko područje, gdje su iz kuća otuđivali uglavnom novac, čime je vlasnicima pričinjena materijalna šteta od oko dvije tisuće eura.

– Osumnjičeni su uhićeni 07. svibnja te su privedeni u prostorije policije gdje je tijekom kriminalističkog istraživanja kod istih pronađen dio predmeta koji potječu od izvršenja imovinskih kaznenih djela.
Sumnjiči ih se da su 03. svibnja u Gornjim Biljanima iz kuće 68-godišnjakinje, koja se nalazila u kući otuđili novac, nakon čega je oštećena o sumnjivim osobama obavijestila policiju.
Nadalje, sumnjiči ih se da su istog dana u prijepodnevnim satima na području Bukovića ušli u kuću 83-godišnjeg vlasnika te iz kuće otuđili novčanik s novcem i dokumentima te u kuću 63-godišnjeg vlasnika, odakle su otuđili novac i srebrni nakit.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv svih osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, navodi se u policijskom priopćenju.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...