MARIO HEZONJA; Ipak odlazi u beogradski klub?

Njegov dolazak uzdrmao bi košarkašku javnost u regiji. Odjeknulo bi cijelom Europom. Priča se da ga žele europski velikani, pa čak i NBA momčadi, ali crno-bijeli napadaju.

Više puta su ga povezivali s Partizanom. Odavno se zna za ljubav između njega i momčadi koju vodi Željko Obradović, a ovog ljeta konačno bi se mogao preseliti u Beograd.

Kako doznaje maxbetsport.rs, Partizan je ušao u pregovore s košarkašem Real Madrida – Mariom Hezonjom.

Španjolska “Marca” objavila je krajem ožujka – kako je Hrvat blizu povratka u Panathinaikos, ali pregovori između slavnog grčkog kluba i Hezonje su zapeli. Upravo to Partizan u ovim trenucima – pokušava iskoristiti i dovesti Hezonju u svoje redove.

Kolika je kemija između Hezonje i navijača Partizana – vidjelo se i ove sezone kad je Real Madrid gostovao u beogradskoj Areni. Hrvat je dočekan i ispraćen ovacijama, uz nadu da će jednog dana zaigrati u istoj dvorani u crno-bijelom dresu.

Bliži se ljeto, sve su karte još uvijek na stolu, a navijači Partizana, “Grobari” – čekaju ostvarenje davnog sna. Hoće li se Mario Hezonja dogovoriti s crno-bijelima, vidjet ćemo u mjesecima koji su pred nama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...