MARKO PINČIĆ: “Ne dobije li HNK Zadar licencu momčad se može raspasti, imaju još sedam dana – to je kratak period!”

Marko Pinčić (51), otkad je došao u Dubrovnik preporodio je momčad GOŠK-a – s kojim je uspio osigurati ostanak u četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug. S njegovim radom zadovoljna je i klupska uprava te je suradnja sa Zadraninom dogovorena i za sljedeću sezonu.

– Napravili smo dobar posao te smatram kako imamo ambiciju biti i puno kvalitetniji. Svidjela mi se cijela priča i odlučio sam ostati još jednu sezonu, jer posao nismo dovršili do kraja. GOŠK Dubrovnik je klub s bogatom nogometnom tradicijom, a to se može osjetiti u svakom trenutku, Pinčić se dotaknuo i licence koju HNK Zadar nije dobio nakon prvostupanjske odluke Komisije za licenciranje HNS-a, vremena je malo:

– Ako HNK Zadar ne dobije licencu bit će jako teška situacija. Pitam se kako će onda licencu uspjeti dobiti sljedeće godine? Nadam se, ipak, da će sve biti u redu. Poznato mi je da HNK Zadar ima još sedam dana, do 27. svibnja, kratak je to period i ne znam kakve su im mogućnosti i što Klub tu može napraviti, pita se Pinčić i za kraj poručuje:

Ne dobije li HNK Zadar licencu sve je moguće, pa i to da se momčad raspadne, ako ne postoji plan za napredak! Nadam se da Klub taj plan za napredak ima, zaključuje Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...